Viatonica σχολια κριτικες τιμη

, , Leave a comment

Viatonica σχολια κριτικες τιμη
5 (100%) 1 vote

Viatonica σχολια κριτικες τιμη
5 (100%) 1 vote

Viatonica σχολια κριτικες τιμη
5 (100%) 1 vote

Viatonica σχολια κριτικες τιμη
5 (100%) 1 vote

Viatonica σχολια κριτικες τιμη
5 (100%) 1 vote

Οι ασθένειες που σχετίζονται με τα πόδια έχουν ως αποτέλεσμα την δυσκολία της κίνησης και της μετακίνησης σε άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Άλλες επιπλοκές όπως οι κιρσοί, οι φλέβες αράχνης, οι δικτυωτές φλέβεςς, η χρόνια φλεβική ανεπάρκεια και οι πληγές είναι σημαντικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι δυσκολεύονται να περπατήσουν. Η ύπαρξη κιρσών έχει εμποδίσει την αποτελεσματική μετακίνηση ανθρώπων. Οι κιρσώδεις φλέβες μπορεί να εμφανιστούν οπουδήποτε στο σώμα, αν και είναι συχνότερες στα πόδια. Εμφανίζονται επίσης σε άνδρες και γυναίκες.

Οι κιρσώδεις φλέβες εμφανίζονται όταν μια βαλβίδα στις φλέβες που υποτίθεται ότι εμποδίζει την οπισθοστροφή του αίματος δεν λειτουργεί, προκαλώντας έτσι την αντλία του αίματος πίσω στις φλέβες στα πόδια. Εμφανίζονται κυρίως στα πόδια, ως αποτέλεσμα της πίεσης που προκαλείται από συχνή στάση. Τα πόδια των μυών αντλούν αίμα προς την καρδιά και την πλάτη που οδηγεί στο υπερβολική πισωγύρισμα του αίματος. Όταν το αίμα αντλείται στις φλέβες, διογκώνονται και προεξέχουν οδηγώντας σε κιρσούς.

Οι κιρσώδεις φλέβες γίνονται όλο και πιο μαζική ασθένεια. Η Viatonica ανακουφίζει από τις επικίνδυνες εκδηλώσεις και τις συνέπειες της ασθένειας, επιτρέποντας την αποφυγή χειρουργικής επέμβασης.

Αγορά Viatonica με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Πώς λειτουργεί η Viatonica

Η Viatonica είναι μια φυσική αλοιφή, ζελέ ή κρέμα που βοηθάει σε μεγάλο βαθμό στη σταθεροποίηση και τη θεραπεία των κιρσών. Η κρέμα χρησιμοποιείται και εφαρμόζεται στο μολυσμένο μέρος εξωτερικά, δηλαδή στα πόδια ακριβώς όπως οι κανονικές κρέμες σώματος για να βοηθήσουν στη θεραπεία των κιρσών. Η αποτελεσματικότητα της κρέμας βοηθά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων που συμβάλλουν στην αύξηση της σκλήρυνσης των αιμοφόρων αγγείων, γιια να εξασφαλιστεί ένας ισχυρός ‘τοίχος’ αίματος στις φλέβες των ποδιών.

Η κρέμα βοηθά στην εξάλειψη των συμπτωμάτων, του πόνου και βοηθά στης θεραπεία κατά των κιρσών. Επίσης, συμβάλλει στη βελτίωση της σκλήρυνσης των αιμοφόρων αγγείων με την ενίσχυση των αιμοφόρων αγγείων. Θα βοηθήσει στη διατήρηση και την προστασία του δέρματος και των φλεβών από τη ζημία, διατηρώντας το απόλυτα υγιή.

Στη διαδικασία θεραπείας με τη Viatonica, υπάρχει ανακούφιση από πόνο στα πόδια και αποκλεισμός της πιθανότητας σχηματισμού θρόμβων αίματος. Σταδιακά, τα τοιχώματα των δοχείων γίνονται ισχυρότερα και παρατηρείται στασιμότητα. Το τζελ βοηθά στην πρόληψη της ανάπτυξης επιπλοκών όπως η χρόνια φλεβική ανεπάρκεια και τα τροφικά έλκη. Η δημιουργία του φαρμάκου χρειάστηκε περισσότερο από 8 χρόνια. Ο τύπος βασίζεται στη χρήση φυτικών εκχυλισμάτων, οπότε το προϊόν μπορεί να αγοραστεί χωρίς ιατρική συνταγή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ή ως συμπλήρωμα σε άλλες μεθόδους. Οι τελευταίες περιλαμβάνουν τη θεραπεία φαρμάκων, μασάζ και χειρουργικές επεμβάσεις.

Η Viatonica είναι ένα τζελ για θεραπεία. Τα εξωτερικά μέσα χρήσης αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του ελέγχου των κιρσών. Σε αντίθεση με άλλα φάρμακα, δεν χτυπά μόνο τα συμπτώματα της νόσου, αλλά τα αιτία της εμφάνισής της. Ως εκ τούτου, η αποτελεσματικότητα αποδεικνύεται.  Η κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις πρώτες εκδηλώσεις κιρσών. Αυτές περιλαμβάνουν την εμφάνιση του πόνου, μια αίσθηση καψίματος στα πόδια, πρήξιμο, ανάπτυξη νυχτερινών κράμπων.

Αποδείχθηκε ότι οι Ασιάτες για να διατηρήσουν την ομορφιά τους χρησιμοποιούν φυσικά συστατικά. Στη βάση τους δημιουργήθηκε ένα μοναδικό φάρμακο Viatonica για τους κιρσούς που:

  • Καλύπτει και θεραπεύει τη φλεβίτιδα. Η κρέμα όταν χρησιμοποιείται βοηθά στη θεραπεία των κιρσών, δίνοντας στα πόδια σας μια καθαρή και εκπληκτική εμφάνιση.
  • Βοηθά στην ενεργοποίηση και στην προώθηση αποτελεσματικής κυκλοφορίας του αίματος. Αυτό βοηθά στην αποφυγή θρόμβων και έτσι εμποδίζει τη συγκόλληση που κάνουν τις φλέβες να προεξέχουν.

  •  Βοηθά στην εξάλειψη και γρήγορη ανακούφισει της κόπωσης στα πόδια μετά από μακρά προπόνηση ή κίνηση.
  • Συμβάλλει στη διατήρηση της επιδερμίδας ενυδατωμένης και θρεμμένης, εμποδίζοντας έτσι το δέρμα να στεγνώσει και να προκαλέσει ρωγμές. Το δέρμα παραμένει πάντα ομαλό.
  • Βοηθάει στην πρόληψη της διόγκωσης και της φλεγμονής των φλεβών μειώνοντας έτσι το βάρος των ποδιών. Το πρήξιμο αυξάνει την κόπωση λόγω του πρόσθετου επιπλέον βάρους.

Η θεραπεία είναι 25 φορές πιο αποτελεσματική από οποιαδήποτε άλλα φάρμακα για τους κιρσούς. Η σύνθεση υγρών κρυστάλλων αποκαθιστά την εκροή αίματος, ενισχύει τις φλέβες και ανακουφίζει από την ανάπτυξη επιπλοκών. Η ιδιαιτερότητα του φαρμάκου είναι ότι το πρώτο αποτέλεσμα γίνεται αισθητό μετά από 1-2 ημέρες εφαρμογής. Μετά από 5 ημέρες, το πρήξιμο εξαφανίζεται. Το φλεβικό δίχτυ ελλατώνεται. Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, μια μικρή ποσότητα τζελ εφαρμόζεται στην πληγείσα περιοχή και τρίβεται με ελαφρές κινήσεις. Για να επιτευχθεί ένα γρήγορο αποτέλεσμα, η διαδικασία πρέπει να επαναλαμβάνεται δύο φορές την ημέρα.

Συστατικά και σύνθεση της Viatonica

Η φυσική ρουτίνη και η παράγωγη τροξεουρίνη της έχουν δραστικότητα βιταμίνης Ρ. Λόγω αυτού, η πήξη του αίματος μειώνεται και τα τριχοειδή αγγεία έχουν θετική επίδραση.

Το Highlander Baldzhuansky, το Sagan-Daili και η κάνναβη της Μογγολίας ανακουφίζουν το φλεβικό δίχτυ σε μόλις 21 ημέρες.

Άλογο καστανιάς, βελόνα και λάδι κόκκινου φοίνικα δίνουν δύναμη και ελαστικότητα στα αγγειακά τοιχώματα. Επίσης, περιέχει σταφύλια κεριών, Centella Asiatica και Extract Willow, εξουδετερώνοντας το οίδημα και το πρήξιμο.

Αγορά Viatonica με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Τροξερουτίνη. Μειώνει την κόπωση στα πόδια και βοηθά στην ανακούφιση απο το αίσθημα βάρους. Δημιουργεί τριχοειδή διαπερατότητα. Βοηθάει στη μείωση της ευθραυστότητάς του. Λειτουργεί για τη μείωση οίδηματος και φλεγμονής.

Καφεΐνη, BAL και Ginkgo Biloba. Προωθεί τον μεταβολισμό των ιστών. Ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων, επιταχύνει τη ροή του αίματος και βοηθά στην παροχή ενέργειας στα πόδια.

Άλογο κάστανο και φύλλα σημύδας. Θεραπεία στη φλεβίτιδα και βελτίωση της ευελιξίας. Βοηθά στην απομάκρυνση των ενοχλήσεων, τα πόδια ανακουφίζονται απο πόνο και κόπωση.

Λεμόνι, σόγια και καρύδα και αιθέρια έλαια πετρελαίου. Μειώστε την εφίδρωση και καταστρέψτε την ξηρότητα και το άγχος για να απαλύνετε τον πόνο. Ενυδατώνει και θρέφει τα πόδια.

Πελίνη, μενθόλη, χαμομήλι και τσουκνίδα. Παρέχει ενέργεια στα πόδια. Παρέχει άνεση και απομακρύνει τις μικροσκοπικές ρωγμές του δέρματος των ποδιών. Καθαρίζει το δέρμα και βοηθά στη θεραπεία των τριχοειδών ρωγμών και επιταχύνει την επισκευή.

Που να αγορασετε το Viatonica? – Ελλαδα – φαρμακείο

Στην αγορά υπάρχουν πολλές απομιμήσεις και έχουν απαγορευτεί. Να είστε πιο προσεκτικοί σε αυτά. Διατίθεται στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος. Η διαδικασία αγοράς περιλαμβάνει μια παραγγελία που γίνεται online από έναν πελάτη. Ο πελάτης επικοινωνείται μέσω αριθμού τηλεφώνου. Στη συνέχεια, το προϊόν αποστέλλεται στην απαιτούμενη τοποθεσία με κούριερ ή ταχυδρομείο.

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά. Το πλεονέκτημα της αγοράς στον ιστότοπο είναι ότι το προϊόν είναι έγκυρο και πρωτότυπο. Συνιστάται να αγοράσετε από την επίσημη ιστοσελίδα για να αποφύγετε τα προϊόντα απομίμησης.

Πώς να αγοράσετε τη Viatonica στην Ελλάδα?

Η μέθοδος αγοράς είναι απλή. Πηγαίνετε στον επίσημο ιστότοπο. Τοποθετήστε μια παραγγελία στον ιστότοπο. Αυτό περιλαμβάνει την παροχή ονόματος, πληροφοριών επικοινωνίας και διεύθυνσης. Η διαδικασία αγοράς στην επίσημη ιστοσελίδα είναι να συμπληρώσετε μια φόρμα παραγγελίας. Κάντε κλικ στο «ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ» και συμπληρώστε τη φόρμα στην επόμενη σελίδα.

Θα σας αποσταλεί Viatonica σε 2 ή 3 ημέρες. Τότε μπορείτε να κρίνετε. Εάν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι, απλά στείλτε την κενή συσκευασία του προϊόντος στη διεύθυνση επιστροφής και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας, δεν θα σας θέσουμε ερωτήσεις. Στη συνέχεια ο πελάτης επικοινωνείται μέσω του αριθμού τηλεφώνου και η παράδοση πραγματοποιείται μέσω κούριερ.

Τιμή της Viatonica

Στην επίσημη ιστοσελίδα της, η νέα τιμή της κρέμας είναι 33 EUR. Το εμπόρευμα μειώθηκε κατά 50% από την παλιά τιμή των 66 EUR. Η παράδοση του προϊόντος γίνεται εντός 2-3 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.

Παρενέργειες της Viatonica

Η Viatonica παρασκευάζεται κυρίως από φυσικά συστατικά που είναι ασφαλή για το ανθρώπινο σώμα. Η ουσία ΔΕΝ έχει παρενέργειες και επομένως δεν πρέπει να ανησυχείτε για μελλοντικά προβλήματα. Είναι ασφαλές να το χρησιμοποιήσετε. Το προϊόν προορίζεται να χρησιμοποιηθεί από άνδρες και γυναίκες σε όλες τις ηλικίες. Οι έγκυες γυναίκες πρέπει να συμβουλευτούν έναν γιατρό πριν από τη χρήση.

Σχολια Viatonica κριτικες

Maria Popa, 58 ετών

Καρδιακές φλέβες – Το εξωτερικό εσωτερικό πρόβλημα. Σχεδόν για μια δεκαετία έχω χρησιμοποιήσει αρκετές αλοιφές, τζελ αλλά από όλες τις δοκιμασμένες, το προϊόν παραπάνω ήταν το καλύτερο. Μετά τη χρήση, δεν αισθάνομαι πόνο, κνησμό ή ερεθισμό πια. Ανακάλυψα επίσης ότι το πρήξιμο και η φλεγμονή έφυγαν, όχι γρήγορα, αλλά τελικά θεραπεύτηκα. Λειτουργεί καλύτερα όταν χρησιμοποιείται τακτικά.

 

Gabriela Stefan, 47 ετών

Επηρεάστηκε από κιρσώδεις φλέβες στάδιο II. Το δέρμα ήταν ξηρό και οι φλέβες φαίνονται εύκολα. Τα πόδια δυσκολεύονταν να σηκωθούν και ήταν πρησμένα. Η κόρη μου με αγόρασε το τζελ Viatonica, και λειτούργησε. Τα αποτελέσματα με εντυπωσίασαν όταν χρησιμοποιούσα το προϊόν τακτικά δύο φορές την ημέρα. Το πρήξιμο και ο πόνος έφυγαν μετά από λίγο καιρό. Μετά, 30 ημέρες αργότερα, το φλεβικό πρήξιμο υποχώρησε.

 

Yassin Gyakina, 39 χρονών

Μετά τη γέννηση, είχα πρόβλημα με κιρσούς. Οι κάλτσες που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία δεν βοηθούν στη βελτίωση των συμπτωμάτων. Αιμορραγική θρόμβωση το βράδυ και τα πόδια μου είναι γεμάτα φλέβες. Φαίνονταν πολύ άσχημα και είχα πόνο και πρήξιμο επίσης. Νομίζω ότι η εγκυμοσύνη είναι δύσκολη. Αλλά μετά τη γέννηση, μπορώ να ‘πετάξω’ όπως αναμένεται.

 

Συμπέρασμα για το Viatonica

Η κρέμα αρχίζει να λειτουργεί αμέσως μετά την εφαρμογή στο δέρμα. Εξαλείφει τον πόνο και βοηθά στην επίλυση των θρόμβων αίματος. Τα ενεργά συστατικά της κρέμας θρέφουν τα κύτταρα, τονίζουν τους τοίχους των αγγείων. Το δέρμα γίνεται πιο ομαλό και σταματά να είναι συνεχώς κουρασμένο και επώδυνο. Αυτά γίνονται λιγότερο αισθητό, και στη συνέχεια οι περιοχές που πλήττονται σοβαρά θεραπεύονται τελείως. Δεν χρειάζεται να υποφέρετε και να υπομείνετε τον πόνο που προκαλείται από την φλεβίτιδα, ενώ υπάρχει θεραπεία για σας. Δοκιμάστε τη Viatonica και δοκιμάστε μια θεραπεία από κιρσούς όπως καμία άλλη. Σας υπόσχομαστε ότι δεν θα μετανιώσετε την επιλογή σας και θα μας θυμηθείται.

Αγορά Viatonica με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα
 

Leave a Reply