RealQuit σχολια κριτικες τιμη

, , Leave a comment

RealQuit σχολια κριτικες τιμη
4 (80%) 5 votes

RealQuit σχολια κριτικες τιμη
4 (80%) 5 votes

RealQuit σχολια κριτικες τιμη
4 (80%) 5 votes

RealQuit σχολια κριτικες τιμη
4 (80%) 5 votes

RealQuit σχολια κριτικες τιμη
4 (80%) 5 votes

Το κάπνισμα εμπεριέχει πολλούς κινδύνους για την υγεία του καπνιστή και εκείνων που βρίσκονται κοντά του. Το άτομο δεν έχει επηρεάσει μόνο την υγεία του, αλλά αυξάνει τις δαπάνες που σχετίζονται με το κάπνισμα και τη κοινωνικότητά του. Πολλά άτομα, ιδιαίτερα οι έφηβοι, δοκιμάζουν το τσιγάρο δεδομένου ότι χρειάζονται την απαραίτητη εκπαίδευση και δεν κατανοούν τις επιπτώσεις του καπνίσματος. Κάποιοι έχουν τις πληροφορίες και αναγνωρίζουν τους κινδύνους, παρ’όλα αυτά συνεχίζουν και το απολαμβάνουν ακόμα, λόγω εθισμού ή κοινωνικών επιρροών, βάζοντας την υγεία τους σε μεγάλο ρίσκο. Χρησιμοποιήστε το RealQuit για να αποφύγετε αυτό.

Αυτή η επιπλοκή μπορεί να ξεπεραστεί κάνοντας ένα μόνο πράγμα, αποφεύγοντας το κάπνισμα. Αυτό είναι ένα ορόσημο για πολλούς και πολλοί θα ήθελαν να σταματήσουν το κάπνισμα, αλλά αντιμετωπίζουν δυσκολίες σε αυτό. Θέλετε να σταματήσετε το κάπνισμα; Αυτό δεν πρέπει να σας αγχώνει γιατί υπάρχει μια λύση για σας: RealQuit κατά του καπνίσματος. Είναι η καλύτερη θεραπεία για σας, ώστε να απαλλαγείται από το κάπνισμα τσιγάρων.

Αγορά RealQuit με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Τι είναι το RealQuit

Το Real Quit είναι ένα εργαλείο αναστολής του καπνίσματος που αποτελείται από μαγνήτες που φοριούνται στο εσωτερικό και στο εξωτερικό του εξωτερικού αυτιού σε ένα συγκεκριμένο σημείο πίεσης. Το gadget έχει κατασκευαστεί και έχει σχεδιαστεί με μεγάλο βαθμό για να βοηθήσει τους ανθρώπους να σταματήσουν το κάπνισμα. Λειτουργεί για να μειώσει το άγχος και την λαχτάρα που έχουν οι άνθρωποι για το κάπνισμα τσιγάρων.

Πώς λειτουργεί το RealQuit

Πρώτον, το RealQuit τοποθετείται στο εσωτερικό και στο εξωτερικό του εξωτερικού αυτιού. Δεν χρειάζεται να τσίχλα, ζελοτειπ ή χάπια. Λειτουργεί ανεξάρτητα. Οι μαγνήτες δουλεύουν μέσω της ωοτικκής θεραπείας και χρησιμοποιεί τα πρότυπα της θεραπείας με βελόνες για να εκκενώσουν παρόμοιες ενδορφίνες στο μυαλό, οι οποίες εκκρίνονται όταν ένα τσιγάρο καπνίζεται.

Θα έπρεπε να γνωρίζετε και να κατανοείτε ότι το λεπτό που ανάβετε ένα τσιγάρο, παίρνετε πολλές καταστροφικές χημικές ουσίες στο σώμα. Οι καταστροφικές ουσίες περιλαμβάνουν πίσσα, νικοτίνη και καπνό. Αυτό προκαλεί ασθένειες, για παράδειγμα, όγκος που είναι μια άγρια ασθένεια. Διαφορετικές επιπτώσεις από το κάπνισμα των τσιγάρων περιλαμβάνουν: καρδιακές παθήσεις, τσαλακωμένο δέρμα, κακή όραση, σύγχυση, διαβήτη, προβλήματα γεννητικότητας σε άντρες και γυναίκες, επηρεάζει τα μωρά και πολλές άλλες επιπλοκές στην υγεία.

Ένας καπνιστής μπορεί ακόμη και να καπνίζει ενώ χρησιμοποιεί τους μαγνήτες, αλλα θα δει ότι το τσιγάρο δεν θα του αρέσει σιγά σιγά και θα χάσει σταδιακά τη λαχτάρα του να καπνίζει, ως επί το πλείστον μέσα σε μία εβδομάδα. Η ουσία είναι ότι ο λοβός βρίσκεται σε συγκεκριμένα σημεία, τα οποία αντιστοιχούν σε ορισμένα μέρη του σώματος. Η τόνωση αυτών των σημείων οδηγεί σε ανακούφιση από τον πόνο, προσδίδοντας ήρεμη ή μειωμένη επιθυμία. Η διαδικασία για τη χρήση του αντικειμένου περιλαμβάνει:

 • Πρώτα, πάρτε τα τους μαγνήτες με τα δάχτυλά σας και κρατήστε τους προσεκτικά.
 • Δεύτερον, τοποθετήστε το Biomagnetic στο κάτω μέρος στο μπροστινό μέρος του αυτιού.
 • Τέλος, το μεγαλύτερο είναι τοποθετημένο πίσω από το αυτί
 • Βεβαιωθείτε ότι οι μαγνήτες παραμένουν άθικτοι για να έχετε τέλεια αποτελέσματα.
 • Φορέστε το gadget 3-4 ώρες την ημέρα βασικά το πρωί και το βράδυ.

Χρησιμοποιήστε 3 μαγνήτες για 4 ώρες την ημέρα. Αν είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε τους μαγνήτες όταν είστε σε ηρεμία (π.χ. στο σπίτι το βράδυ). Χρησιμοποιήστε το για 6-7 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε να καπνίσετε. Εάν δεν έχετε σταματήσει το κάπνισμα την έβδομη ημέρα, δεν χρειάζεται να καπνίζετε για 7 ημέρες. Μπορείτε εύκολα να σταματήσετε το κάπνισμα επειδή οι μαγνήτες επηρεάζουν την παραγωγή ενδορφινών στο σώμα, πράγμα που σημαίνει ότι ελέγχουν και μειώνουν την επιθυμία για νικοτίνη και κατά συνέπεια τελειώνουν την εξάρτηση από τη νικοτίνη. Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε το gadget τις επόμενες 20 έως 25 ημέρες.

Συνιστάται τα άτομα με τα ακόλουθα, βηματοδότες, ηλεκτρομαγνητικές συσκευές, απινιδωτές ή άλλα μαγνητικά υλικά να μην χρησιμοποιούν τα gadgets, καθώς αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα παρεμβολές στη λειτουργία της συσκευής. Επίσης, οι μέλλουσες μητέρες δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τη συσκευή.

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης των gadgets είναι:

 • Είναι αξιόπιστο και έχει υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας σε σύγκριση με άλλες μεθόδους.
 • Αποτελείται από φυσική θεραπεία, δηλαδή δεν περιέχει αλλεργιογόνα συστατικά ή επιβλαβείς χημικές ουσίες.
 • Περιέχει κιτ με όλα τα απαραίτητα. Δεν υπάρχει ανάγκη αγοράς κάθε φορά.
 • Δεν απαιτούνται άλλα συμπληρώματα, όπως χάπια ή τσίχλες. Περισσότερο ανεξάρτητο.
 • Δεν φθείρεται εύκολα και συνεπώς είναι μόνιμο.
 • Μειώνει τη λαχτάρα και την επιθυμία για το κάπνισμα, μειώνοντας έτσι την ποσότητα του καπνού που καπνίζει ο καθένας την ημέρα. Αυτό οδηγεί στο τέλος στο κάπνισμα.

Αυτή η μέθοδος που χρησιμοποιείται από το RealQuit ονομάζεται ωτική θεραπευτική αγωγή. Αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του 1950 και κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, πιστοποιείται και εγκρίνεται. Η επίδραση βασίζεται στο γεγονός ότι το εσωτερικό αυτί συνδέεται νευρολογικά με πολλά όργανα. Επηρεάζοντας το, μπορείτε να διαχειριστείτε τον πόνο, να ηρεμήσετε τα νεύρα και τέλος, μπορείτε να μειώσετε την επιθυμία για το κάπνισμα. Οι Κινέζοι χρησιμοποιούν αυτή την τεχνική στην αρχαιότητα, αλλά τώρα είναι διαθέσιμη σε όλους.

Σταματήστε να καπνίζετε μόνιμα, γρήγορα και χωρίς υποτροπές. Ξεχάστε την παχυσαρκία, τις νευρικές κρίσεις ή την αδυναμία απεξάρτηση από τη νικοτίνη. Η πιο εύκολη και βολική λύση κατά του καπνίσματος είναι ήδη εδώ! Τα τσιγάρα δεν προσθέτουν κανένα όφελος στο σώμα σας, αλλά φέρνουν περισσότερα προβλήματα υγείας από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Είναι καιρός να βγούμε από αυτόν τον εθισμό και να ζήσουμε μια μεγάλη ζωή, απαλλαγμένη από καρκίνο, καρδιακές παθήσεις και άλλες επιπλοκές.

Αγορά RealQuit με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Συστατικά και Σύνθεση του Real Quit

Το gadget δεν καταναλώνεται ή λαμβάνεται ως κανονικό φάρμακο. Δεν εισάγεται στο σώμα ή εφαρμόζεται σαν κρέμα. Επομένως δεν έχει συστατικά ή σύνθεση. Έχει μόνο ένα ζευγάρι μαγνητών που είναι επικαλυμμένα με χρυσό 24 καρατίων, εξασφαλίζοντας ότι τα άτομα που είναι ευαίσθητα σε λιγότερο δαπανηρά μέταλλα είναι δεν θα έχουν αντιδράσεις στο δέρμα μέσω της επαφής με τους μαγνήτες. Το προϊόν έχει δοκιμαστεί και έχει βρεθεί ότι λειτουργεί αποτελεσματικά. Δεν έχει παρενέργειες ή προκαλεί σωματικά προβλήματα στο χρήστη.

Πώς να αγοράσετε RealQuit στην Ελλάδα

Πηγαίνετε στον επίσημο ιστότοπο. Υποβάλετε αίτημα στον ιστότοπο. Αυτό περιλαμβάνει την παροχή ονόματος, στοιχείων επικοινωνίας και διεύθυνσης. Η διαδικασία αγοράς στον επίσημο ιστότοπο είναι να συμπληρώσετε ένα έντυπο παραγγελίας. Κάντε κλικ στο «ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ» και συμπληρώστε τη φόρμα στην επόμενη σελίδα.

Θα σας αποσταλεί το RealQuit σε 2 ή 3 ημέρες. Τότε μπορείτε να κρίνετε. Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι, απλά στείλτε την άδεια συσκευασία του προϊόντος στη διεύθυνση επιστροφής και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας, δεν θα σας θέσουμε ερωτήσεις. Στη συνέχεια ο πελάτης επικοινωνείται μέσω του αριθμού τηλεφώνου και η παράδοση πραγματοποιείται μέσω κούριερ.

Τιμή του Real Quit

Η τιμή της είναι ίση με 32 EUR. Έγινε έκπτωση 50% από την προηγούμενη τιμή των 64 EUR. Κάνετε ‘ληστεία’ και αγοράσετε το δικό σας από ένα κατάστημα πριν εξαντληθεί. Συνιστάται να αγοράσετε στον ιστότοπο του προϊόντος για να αποφύγετε τα προϊόντα παραποίησης / απομίμησης. Επίσης στην ιστοσελίδα, προσφέρονται πολλές εκπτώσεις.

Παρενέργειες του RealQuit και τα αποτελέσματα

Το RealQuit κατά του καπνίσματος κατασκευάζεται κυρίως από φυσικά συστατικά που είναι ασφαλή για το ανθρώπινο σώμα. Οι ουσίες δεν έχουν παρενέργειες και επομένως δεν πρέπει να ανησυχείτε για μελλοντικά προβλήματα. Είναι ασφαλές να το χρησιμοποιήσετε. Οι έγκυες γυναίκες και οι μέλλουσες μητέρες πρέπει να συμβουλεύονται ιατρό πριν χρησιμοποιήσουν το προϊόν.

Το RealQuit είναι ένα 100% φυσικό προϊόν, μειώνει την επιθυμία του καπνίσματος ανδρών και γυναικών διαφορετικών ηλικιακών ομάδων. Παρέχει όλες τις προυποθέσεις για την απεξάρτηση απο το κάπνισμα.

Σχολια Real Quit κριτικες

Serap Ozdemir, 27 ετών

Είμαι έκπληκτος για το πώς λειτουργεί αυτό και εξακολουθώ να μην έχω ιδέα πώς το κάνει. Δεν ξέρω αν είναι οι μαγνήτε ή η αποφασιστικότητα μου να σταματήσω το κάπνισμα, αλλά όταν φοράω τους μαγνήτες δεν έχω καμία λαχτάρα για ένα τσιγάρο. Ο εγκέφαλος είναι πολύ δυνατός και έχοντας κατά νου ότι ο αυτοέλεγχος μπορεί να είναι δύσκολος, αν έχετε μια υποστήριξη που δεν βλάπτει το σώμα σας καθόλου, καθόλου χημικά, θα ήταν εκπληκτική. Δεν έχω σταματήσει τελείως το κάπνισμα, αλλά είμαι κάτω από έξι τσιγάρα την ημέρα.

 

Michael Trojan, 32 ετών

Πήρα αυτό το εμπόρευμα για τη μαμά μου. Θα έλεγα ότι λειτουργεί αποτελεσματικά. Έχει μειώσει προοδευτικά τις ποσότητες τσιγάρων αμέσως μετά την έναρξη της χρήσης του. Όσο και αν είναι, έχει περάσει πάνω από ένας μήνας και καπνίζει κάτω από 2 την ημέρα και αυτό είναι μια βελτίωση από τότε που κάπνιζε ακόμα και δέκα την ημέρα.

 

Eve Trish, 28 χρονών

Μόλις έμεινα έγκυος για το πρώτο μου μωρό, ήρθε η ώρα να σταματήσω το κάπνισμα. Άρχισα να καπνίζω σε ηλικία 13 ετών και όλο αυτό το διάστημα έχω βαρεθεί με αυτή τη συνήθεια, ιδιαίτερα λόγω της εγκυμοσύνης. Προσπάθησα να σταματήσω το κάπνισμα κάθε μήνα, αλλά κάθε φορά ήμουν πολύ απογοητευμένη. Ήμουν τυχερή που ένας φίλος μου έδωσε το προϊόν. Μόλις πήρα τους μαγνήτε είχα όλη την επιθυμία να καπνίζω, αλλά ήδη  απο την 4η μέρα ξύπνησα χωρίς αυτή την επιθυμία. Είναι υπέροχο να αισθάνεστε πραγματικά νέος και υγιείς.

Αποτελεσματα RealQuit

Σταματήστε να καπνίζετε μόνιμα, γρήγορα και χωρίς υποτροπές. Ξεχάστε την παχυσαρκία, τις νευρικές κρίσεις ή την αδυναμία απεξάρτησης από τη νικοτίνη. Η πιο εύκολη και βολική λύση κατά του καπνίσματος είναι ήδη εδώ! Τα τσιγάρα δεν προσθέτουν κανένα όφελος στο σώμα σας, αλλά φέρνουν περισσότερα προβλήματα υγείας από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Είναι καιρός να βγούμε από αυτόν τον εθισμό και να ζήσουμε μια μεγάλη ζωή, απαλλαγμένη από καρκίνο, καρδιακές παθήσεις και άλλες επιπλοκές. Αγοράστε το RealQuit κατά του καπνίσματος και δείτε τον εαυτό σας να ζει μια ‘νηφάλια’ ζωή. Θα επαινείτε το προϊόν καθώς τα αποτελέσματα του είναι τα καλύτερα.

Αγορά RealQuit με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα
 

Leave a Reply