ProEngine Ultra σχολια κριτικες τιμη

, , Leave a comment

ProEngine Ultra σχολια κριτικες τιμη
2.8 (55.56%) 9 votes

Ανεξάρτητα από το μοντέλο του οχήματος ή του αυτοκινήτου που αγοράζετε, φτάνει μια στιγμή που ο κινητήρας του αυτοκινήτου σας χαλάει. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε φθορά, δυσλειτουργία ή άλλη μηχανική βλάβη. Η φροντίδα για τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας δεν πρέπει να περιορίζεται στη χρήση καυσίμων και ελαίων ποιότητας. Οδήγηση οικονομικά και τακτική συντήρηση δεν θα βοηθήσει ούτε. Αν θέλετε να διατηρήσετε την κατάσταση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας σε άριστη κατάσταση για χρόνια και να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμων, χρησιμοποιήστε το επιστημονικό όπλο κατά της μηχανής τριβής, διάβρωσης και αποσύνθεσης. Το ProEngine Ultra θα σας βοηθήσει να αποφύγετε αυτά.

Η βαθιά ανησυχία για τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στην ποιότητα του καυσίμου και του πετρελαίου κίνησης. Οικονομική οδήγηση και τακτική συντήρηση δεν θα βοηθήσει επίσης. Αν θέλετε να κρατήσετε τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας σε άριστη κατάσταση για χρόνια και να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου, επιτύχετε την επιστημονική απόφαση κατά της τριβής, της διάβρωσης και των ζημιών που προκαλούνται στον κινητήρα. Μπορεί να είναι τα αποτελέσματα της χρήσης καυσίμου ή εξαρτημάτων κινητήρα χαμηλής ποιότητας.

Πώς μπορούμε να αποτρέψουμε τις γρήγορες αλλαγές; Αξίζει να σκεφτείτε να αγοράσετε επιπλέον καύσιμα που είναι εύκολο στη χρήση και εισάγετε απευθείας στον κινητήρα χωρίς να πρέπει να αποσυναρμολογήσετε το ProEngine Ultra είναι η λύση σε αυτό. Το εμπλουτισμένο καύσιμο είναι μια καινοτόμος φόρμουλα που επιτρέπει και επιτρέπει την αφαίρεση των συσσωρευμάτων σκόνης και υγρασίας από τον κινητήρα, ο κινητήρας επιστρέφει στην αρχική απόδοση και μειώνει την κατανάλωση καυσίμου.

Αγορά ProEngine Ultra με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Πώς λειτουργεί το ProEngine Ultra

Είναι μια καινοτόμος φόρμουλα λαδιού κινητήρα που επιτρέπει και καθιστά δυνατή την απομάκρυνση των ακαθαρσιών και της υγρασίας από τον κινητήρα, ο κινητήρας επιστρέφει στην αρχική απόδοση και μειώνει την κατανάλωση καυσίμου. Τα καινοτόμα εμπλουτισμένα μόρια κινητήρα πετρελαίου κατασκευάζονται σύμφωνα με μυστική συνταγή και μηχανική διαδικασία από μια ομάδα μηχανικών, χημικών και τεχνικών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η τιμή του πετρελαίου δεν είναι χαμηλή.

Από τη στιγμή που πληρώνετε για τη νέα φόρμουλα που εμπλουτίζει το καύσιμο στη δεξαμενή του αυτοκινήτου σας, ο κινητήρας θα αναγεννηθεί αυτόματα. Η ανθεκτικότητα και η αντοχή των μεταλλικών εξαρτημάτων θα πολλαπλασιαστούν, ακόμα και κατά 5. Δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε συνεχώς τα μέσα για την προστασία του κινητήρα. Δεν θα ακούσετε κανένα θόρυβο ή σκάσιμο, οπότε πιθανότατα θα ξεχάσετε ότι μέχρι πρόσφατα ο κινητήρας σας δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Το καθαριστικό καυσίμου ProEngine Ultra καύσιμο έχει σχεδιαστεί με βάση τα μόρια GP (π.χ. έλαιο μαγνήτισης, ενώ τα μικρά σωματίδια κολλάνε στις μεταλλικές επιφάνειες, προκαλώντας καλύτερη λίπανση.) Έτσι, τα συστατικά του κινητήρα δεν διασπώνται πολύ γρήγορα. το πετρέλαιο δεν προκαλεί φράξιμο των φίλτρων και των καναλιών πετρελαίου πετρελαίου που είναι μικρότερο και ευκολότερο να διεισδύσει στους πόρους του φίλτρου, φθάνει στις περιοχές δυσκολίας του κινητήρα, οπότε δεν πρέπει να αποσυνδέουμε: όχι μόνο εξοικονομεί χρήματα αλλά και εξαρτήματα του οχήματος για να αποφύγετε την επίσκεψη στον μηχανικό.

Η μέθοδος αν χρησιμοποιείτε λάδι κινητήρα ProEngine Ultra είναι απλή και περιλαμβάνει τα εξής στάδια:

Θα λάβετε εμπλουτισμό ενός πακέτου των 1500 mg, μαζί με το απαιτούμενο μικρό σπρέι. Πρέπει να προστεθεί στη δεξαμενή καυσίμου αμέσως πριν την εκκίνηση. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται μετά από κάθε 10 χλμ οδήγησης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πετρελαιοκινητήρες και βενζινοκινητήρες.

 • Απενεργοποιήστε τον κινητήρα.
 • Χρησιμοποιώντας ένα μικρό ψεκασμό, προσθέστε το στη δεξαμενή καυσίμου.
 • Προσθέστε σε αυτό περίπου 25-30 λίτρα καυσίμου
 • Επαναλάβετε τη διαδικασία μετά από 10 χλμ οδήγησης.

Οι προφυλάξεις που πρέπει να λαμβάνονται για αποτελεσματική χρήση περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Κρατήστε το λάδι ProEngine Ultra σε μέρος που δεν είναι προσβάσιμο από τα παιδιά.
 • Μην το αφήνετε εκτεθειμένο στον ήλιο για μεγάλες χρονικές περιόδους.
 • Η σωστή αποθήκευση του λαδιού απαιτεί θερμοκρασία μικρότερη από 40 βαθμούς.

Έχει γίνει πολύ δημοφιλής στους αυτοκινητιστές. Κέρδισε φανταστική βαθμολογία μεταξύ των επαγγελματιών οδηγών. Ήταν πολύ αυστηρά ερευνήθηκε και πιστοποιήθηκε. Συνεχώς συλλέγει θετικές αξιολογήσεις από άλλα άτομα των οποίων οι κινητήρες βιώνουν τη δεύτερη νεολαία.

Όταν χρησιμοποιείται, το λάδι κινητήρα επιτυγχάνει τα εξής:

 • Ανανέωση του κινητήρα κατά τη διάρκεια της κανονικής λειτουργίας του αυτοκινήτου – σε 1 μήνα
 • Μείωση της τριβής και της φθοράς στις επιφάνειες των μεταλλικών μηχανών – από 99,89%
 • Μειώστε την κατανάλωση καυσίμου – έως και 17%
 • Μειώστε την κατανάλωση πετρελαίου – έως και 19,2%
 • Μείωση του καπνού κατά 97,50%
 • Αυξημένη απόδοση κινητήρα – από 67,84%
 • Μειώστε τον θόρυβο και βελτιώστε τη λειτουργία του κινητήρα μετά από 50 χλμ
 • Εξισώστε την πίεση συμπίεσης στους κυλίνδρους – μετά από 100 km
 • Διευκόλυνση της ψυχρής εκκίνησης
 • Προστασία του συστήματος καυσίμου
 • Προστατεύστε τον κινητήρα από τη φθορά και παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του.

Μετά από μερικές ημέρες, η ισχύς του κινητήρα του αυτοκινήτου σας θα αρχίσει να αυξάνεται ξαφνικά. Θα είναι έτσι κάθε μέρα, μέχρι την τρίτη εβδομάδα. Αυτό το επίπεδο ισχύος θα σταθεροποιηθεί μετά από περίπου 100 χιλιόμετρα και ο κινητήρας θα είναι πιθανώς 80% πιο ισχυρός από σήμερα. Ταυτόχρονα, τα λειτουργικά κόστη θα μειωθούν επειδή το σύστημα καυσίμων θα απορροφήσει λιγότερα καύσιμα και λάδια κινητήρα.

Η νέα φόρμουλα αύξησε έως και 3 φορές τη ζωή του κινητήρα και αύξησε την απόδοσή του σχεδόν σε όλους όσους το χρησιμοποιούσαν στο αυτοκίνητό του. Δρουν όχι μόνο γρήγορα και αποτελεσματικά. Δεν περιέχει θείο, τεφλόν, μέταλλο ή άλλες επιβλαβείς ουσίες, καθιστώντας το ασφαλές για όλους τους τύπους κινητήρων. Σε αυστηρά ελεγχόμενες επιστημονικές δοκιμές, οι επιστήμονες επιβεβαίωσαν την αποτελεσματικότητα της νέας φόρμουλας και ανακάλυψαν οτι προκαλεί εξαιρετικά γρήγορη αναγέννηση κινητήρα.

Αγορά ProEngine Ultra με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Συστατικά και σύνθεση του ProEngine Ultra

Η βάση του μείγματος καθαριστικό καυσίμου ProEngine Ultra είναι υψηλό εξευγενισμένο ορυκτέλαιο, περίπου 95%. Έχει λιγότερο από 5% πρόσθετα. Το σχεδιασμένο είναι με βάση τα μόρια GP (π.χ. μαγνήσιο πετρέλαιο, ενώ τα μικρά σωματίδια κολλάνε στις μεταλλικές επιφάνειες, προκαλώντας καλύτερη λίπανση.) Με τον τρόπο αυτό, τα συστατικά του κινητήρα δεν αποσυντίθενται πολύ γρήγορα. προκαλούν απόφραξη των φίλτρων και των καναλιών

Ορυκτέλαιο που είναι μικρότερο και ευκολότερο να διεισδύσει στους πόρους του φίλτρου. Το καύσιμο κινητήρα φτάνει στις περιοχές δυσκολίας του κινητήρα, οπότε δεν πρέπει να αποσυνδέουμε. Όχι μόνο εξοικονομεί χρήματα αλλά και ανταλλακτικά οχημάτων για να αποτρέψει την επίσκεψη στον μηχανικό.

Πού να αγοράσετε το ProEngine Ultra – Ελλαδα – φαρμακείο

Ένας τεράστιος αριθμός ψεύτικων προϊόντων υπάρχουν στην αγορά σήμερα και έχουν απαγορευτεί, επομένως, να είναι πιο προσεκτικοί και πολύ προσεκτικοί σε αυτά τα προϊόντα. Το πρωτότυπο πετρέλαιο μπορεί να αγοραστεί στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της μάρκας. Συνιστάται να αγοράσετε το προϊόν ΜΟΝΟ στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Πώς να αγοράσετε ProEngine Ultra στην Ελλάδα

Η μέθοδος αγοράς είναι απλή. μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα, τοποθετήστε μια παραγγελία στον ιστότοπο. Αυτό περιλαμβάνει την παροχή ονόματος, στοιχείων επικοινωνίας και διεύθυνσης. Η διαδικασία αγοράς στην επίσημη ιστοσελίδα είναι να συμπληρώσετε ένα έντυπο παραγγελίας. Κάντε κλικ στο «ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ» και συμπληρώστε τη φόρμα στην επόμενη σελίδα.

Τιμή του ProEngine Ultra

Στην ιστοσελίδα του εμπορεύματος, η τιμή είναι 37 EUR. Έκπτωση 50% έγινε στο προηγούμενο 69 EUR. Το τέλος αποστολής δεν χρεώνεται. Αγοράστε στον ιστότοπο για να αποφύγετε την παραποίηση. Μια εγγύηση 30 ημερών προσφέρεται από την εταιρεία σε περίπτωση που το προϊόν δεν επιτύχει το στόχο ή σας δωθεί λάθος. Θα σας αποσταλεί το προϊόν σε 2 ή 3 ημέρες.

Παρενέργειες του ProEngine Ultra και τα αποτελέσματα

Το καθαριστικό καυσίμου ProEngine Ultra κατασκευάζεται κυρίως από φυσικά συστατικά που είναι ασφαλή για το ανθρώπινο σώμα. Η ουσία ΔΕΝ έχει παρενέργειες και επομένως δεν πρέπει να ανησυχείτε για μελλοντικά προβλήματα. Είναι ασφαλές να το χρησιμοποιήσετε. Οι έγκυες γυναίκες και οι μέλλουσες μητέρες πρέπει να συμβουλεύονται έναν γιατρό πριν χρησιμοποιήσουν το προϊόν.

Σχολια ProEngine Ultra κριτικες

Παύλος Πετράκης, 34 ετών

Πριν από το ProEngine Ultra, υπέστη πολλές βλάβες. Τα χρήματα που δαπανώνται για την επισκευή του κινητήρα έχουν υπερβεί σχεδόν την αξία του. Χάρη στο εν λόγω προιόν, μείωσα την καταστροφή του κινητήρα κατά 7 έτη σε 2 μήνες και πήρα την αναμενόμενη επιτυχία.

 

Δημήτρης Βασιλόπουλος, 30 χρονών

Ήμουν εμπνευσμένη από έναν συνάδελφο. Όπως και εγώ, ήθελα να δοκιμάσω το ProEngine Ultra. Παρατήρησα τα ακόλουθα αποτελέσματα: λιγότερο θορυβώδη μηχανή, ελαφρύτερη εκκίνηση, αυξημένη ροπή και επιτάχυνση σε κάθε ταχύτητα! Όλα αυτά συνέβησαν μια εβδομάδα μετά την έκχυση του παρασκευάσματος στη δεξαμενή του αυτοκινήτου.

 

Κυριάκος Ζαβραδινός, 34 ετών

Έχω λάβει ProEngine Ultra με ευφυή GP μόρια και από την αρχή, ο κινητήρας άρχισε να λειτουργεί καλύτερα και πολύ πιο αθόρυβα.» Το αυτοκίνητο ξεκίνησε πολύ γρήγορα. στο λάδι του κινητήρα που επέστρεψε μόλις μετά από 3000 χλμ. Το πετρέλαιο σκότωσε την ανησυχία μου για την κατάσταση του αυτοκινήτου Δεν είχα αλλάξει το πετρέλαιο και το αυτοκίνητο έτρεχε σαν καινούργιο Το διυλιστήριο είναι απολύτως ασφαλές όχι μόνο για τη βενζίνη αλλά και για τους κινητήρες ντίζελ.Τα μάτια μου, ως μηχανικός διευρύνθηκαν καθώς κοίταξα κάτω από την κουκούλα.Σε ένα αυτοκίνητο 14 ετών, ο κινητήρας λειτουργούσε σαν να είχε μόλις φύγει από τη γραμμή παραγωγής.Έχει μειώσει αποτελεσματικά τις τριβές, τις εκπομπές καυσαερίων και τα καύσιμα είμαι απωθεί!

 

Αποτελεσματα ProEngine Ultra

Αυτό μπορεί να είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την αναγέννηση και την προστασία του κινητήρα που δημιουργήθηκε ποτέ. Επιπλέον, αφού δοκιμάστηκε από μια ομάδα επιστημόνων και πιστοποιήθηκε από το NCBI (Αμερικανικό Εθνικό Κέντρο Βιοτεχνολογικών Πληροφοριών), δοκιμάστηκε επίσης από πολλούς άλλους οδηγούς.

Αγορά ProEngine Ultra με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα
 

Leave a Reply