Fish XXL σχολια κριτικες τιμη

, , 1 Comment

Fish XXL σχολια κριτικες τιμη
4.4 (88.57%) 7 votes

Για έναν ψαρά, η πραγματική αλιεία είναι όταν υπάρχουν πολλά ψάρια, είναι κυρίως μεγάλα, η διαδικασία της αλιείας είναι ευχάριστη και η διάθεση είναι στα ύψη. Δυστυχώς, αυτό συμβαίνει σπάνια, γιατί επηρεάζεται απο την εποχή του χρόνου, τον καιρό, το λασπώδες νερό ή κάποιο άλλο πρόβλημα. Αλλά για να επιτευχθεί το όνειρό σας και να φέρει την πλήρη αξία των ψαριών στο σπίτι ίσως ακόμη και το χειμώνα, θα πρέπει να αγοράσετε το Fish XXL ενεργοποιητή του δαγκώματος, το οποίο οι εμπειρογνώμονες συνιστούν ως ένα από τα καλύτερα δολώματα

Η χειμερινή αλιεία με το δόλωμα ψαριών θα γίνει μια πραγματική απόλαυση και ευχαρίστηση από τα αλιεύματα που λαμβάνετε, όπως ισχυρίζεται ο κατασκευαστής, τα ίδια πηγαίνουν στο γάντζο. Και όλα χάρη σε ένα μοναδικό συνδυασμό εξαρτημάτων δολώματος που δρουν στο κέντρο οσμής των κατοίκων των δεξαμενών. Η τιμή του ενεργοποιητή ψεκασμού είναι αμελητέα, σε σύγκριση με το ποσό που θα πρέπει να ξοδέψετε για τη χειμερινή αλιεία ρουτίνας με μηδενικά αλιεύματα και αναλωμένη βενζίνη για ψάρεμα.

Αγορά Fish XXL με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Πώς λειτουργεί το Fish XXL

Fish XXL – ένας ισχυρός ενεργοποιητής του δαγκώματος, σχεδιασμένος κυρίως για χειμερινό ψάρεμα. Χάρη σε μια 100% οργανική σύνθεση (τα κύρια συστατικά είναι το σκόρδο του ελέφαντα, το έλαιο κάνναβης, η kafir ασβέστιο, πρωτείνη καλαμαριού), τα ψάρια που αλιεύονται σε ένα τέτοιο εργαλείο είναι απολύτως ασφαλή για την ανθρώπινη υγεία.
Τα πλεονεκτήματα είναι:

  • Υψηλή δραστηριότητα του σπρέι ακόμη και τη χειμερινή περίοδο.
  • Ευελιξία στην εφαρμογή (προσελκύει εξίσου καλά ειρηνικά, φοβισμένα και αρπακτικά ψάρια).
  • Ευκολία στη χρήση (ο ψεκασμός μπορεί εύκολα και  να επεξεργαστεί το δόλωμα).
  • Μια τεράστια αλίευση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Υπάρχουν ευρέως διαδεδομένοι μύθοι για τα δολώματα που χρειάζεστε για τα ψάρια και πωλούνται σε καταστήματα. Αυτά είναι πολλά υποσχόμενα αρωματικά μείγματα, ορμονικά παρασκευάσματα, σούπερ-προνύμφες και ακόμη και … καλαμπόκι!

Όλα αυτά είναι άχρηστα, επειδή:

  • Οποιοδήποτε δόλωμα που παράγεται ανεξάρτητα χάνει τις ιδιότητές του αν η θερμοκρασία του νερού είναι κάτω από 10 * C.
  • Τα ορμονικά φάρμακα δεν προσελκύουν ψάρια – είναι απλά μια διαφημιστική κίνηση.
  • Τα μείγματα που περιέχουν έναν τεράστιο αριθμό προσθέτων είναι άχρηστα: τα ψάρια δεν πέφτουν για τέτοιες «ράβδους αλιείας».

Σε διεθνείς διαγωνισμούς ψαράδων, από το 2005 έως το 2015, ο διεγέρτης αναγνωρίστηκε ως ο καλύτερος συμμετέχων στα πρωταθλήματα. Αυτό αποδεικνύεται από τους ψαράδες από τη Νορβηγία, την Πολωνία, τη Ρωσία, τον Καναδά, και ο ενεργοποιητής δαγκώματος σύμφωνα με τις κριτικές τους οδήγησε στη νίκη εκείνων που το χρησιμοποίησαν. Για τις απόψεις αυτών των επαγγελματιών της επιχείρησης, μπορείτε να εμπιστευτείτε με σιγουριά και να μην πιστέψετε εκείνους που παράγουν αρνητικές απαντήσεις στο προϊόν και ισχυρίζονται ότι πρόκειται για ψέματα. Μόνο το δόλωμα πρέπει να χρησιμοποιείται σωστά και να κατανοείσετε την αρχή της δράσης του.

Το Spray Activator Fish XXL για χειμερινή αλιεία είναι ένα αεροζόλ σε ένα ειδικό δοχείο ψεκασμού το οποίο πρέπει να επεξεργαστεί το δόλωμα πριν βυθιστεί στο νερό και από καιρό σε καιρό κατά τη διάρκεια της αλιείας. Αυτή η τεχνική σας επιτρέπει να βελτιώσετε το άρωμα που ελκύει τα ψάρια κατα εκατοντάδες. Ο συνδυασμός των οσμών προκαλεί μια ακαταμάχητη επιθυμία στο να αρπάξουν το δόλωμα, ακόμη και αν το ψάρι είναι γεμάτο.

Το Spray Activator Fish XXL σύμφωνα με τις κριτικές των ειδικών διαφέρει από όλες τις άλλες συνθέσεις που διεγείρουν, προσδίδει οσμή, όχι φερομόνες και ορμόνες. Αυτή είναι η πιο φυσική επίδραση στα οσφρητικά αντανακλαστικά των κατοίκων των ποταμών και των θαλασσών. Το ψάρι πηγαίνει όπου γεύεται καλά και ξυπνά την όρεξη. Δηλαδή, η αλυσίδα των αποτελεσμάτων του φαρμάκου είναι κατανοητή από την μεριά της βιολογίας του είδους.

Ο ενεργοποιητής του φλοιού έχει επίδραση στο οσφρητικό αντανακλαστικό των ψαριών. Ουσιαστικά μυρίζουσες ουσίες γίνονται βλεννογόνες, διεισδύουν σε ιστούς και ερεθιστικές νευρικές απολήξεις. Στη συνέχεια, το σήμα μεταδίδεται στον εγκέφαλο και ενεργοποιούνται όλες οι διαδικασίες στο σώμα των ψαριών. Σαν υπό την ύπνωση οι ίδιοι οι κάτοικοι των ποταμών πηγαίνουν για το δόλωμα.

Σύμφωνα με έμπειρους ψαράδες, η αλίευση των αλιευμάτων το χειμώνα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν διάφορα κόλπα, με τη μορφή δολωμάτων ή αρωμάτων. Προηγουμένως, αλίευαν με επιτυχία σταγόνες με άνισο ή ψίχουλο μαύρου ψωμιού. Όμως, με την πάροδο του χρόνου, οι ειδικοί συνειδητοποίησαν ότι το ψάρι δεν είναι τόσο ηλίθιο όσο πριν. Τώρα χρειάζεται κάτι ξεχωριστό. Για τους εαυτούς τους, οι ειδικοί έχουν ανακαλύψει το δόλωμα ψαριών. Τώρα γνωρίζουν ακριβώς πώς να γίνουν ο ιδιοκτήτης των μεγαλύτερων αλιευμάτων.

Αυτός είναι μόνο ένας μικρός κατάλογος ποικιλιών πληθυσμού ψαριών των δεξαμενών που επηρεάζονται από το φάρμακο. Στην πραγματικότητα, ο ενεργοποιητής ψεκασμού δεν αφήνει σχεδόν κανέναν αδιάφορο. Ως εκ τούτου, αν αποφασίσετε να αγοράσετε τον ενεργοποιητή των κριτικών τσίμπημάτων, τα οποία εγκρίνονται τόσο από τους επαγγελματίες όσο και από τους ερασιτέχνες της αλιείας, θα έχετε επιτυχία το χειμώνα. Τα δικά σας έργα και οι ώρες που περνάτε στο κρύο θα φέρουν καλά αλιεύματα και εξαιρετική διάθεση.

Συστατικά και Σύνθεση του Fish XXL

Σκόρδο ελέφαντα. Ένα επίμονο άρωμα που δεν είναι πολύ ευχάριστο για τον άνθρωπο, αλλά προσελκύει τον τσίγκο, τον κυπρίνο και το λιθρίνι.

Λάδι κάνναβης. Δεν χάνει την οσμή του ακόμα και σε νερό χαμηλής θερμοκρασίας. Βοηθά να τραβήξει το λιθρίνι, το μπαρμπούνι, το γατόψαρο, το ροχαρίκι.

Αγορά Fish XXL με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Έχει έντονη οσμή, προσελκύοντας κυπρίνους, τσιπούρες, κυνηγούς, λιθρίνια.

Έχει μια έντονη γεύση, η οποία ενεργοποιεί τη δραστηριότητα του κοτσανιού, του γατόψαρο, του βούρλα, μπακαλιάρου.

Το μέγεθος και η σύνθεση του δολώματος δεν είναι σημαντικές, το κύριο πράγμα που πρέπει να κάνουμε πριν αλιεύσουμε τα ψάρια είναι η επεξεργασία του δολώματος με το δόλωμα Fish XXL. Η διαδικασία επεξεργασίας είναι πολύ απλή. Πριν από το πιάσιμο, είναι απαραίτητο αρκετές φορές να ψεκάσετε το σπρέι και να χαμηλώσετε το δόλωμα στο νερό. Μετά από πολλά τσιμπήματα, επαναλάβετε τη διαδικασία.

Που να αγορασετε το Fish XXL? – Ελλαδα – φαρμακείο

Το προϊόν διατίθεται στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος. Η διαδικασία αγοράς περιλαμβάνει μια παραγγελία που γίνεται online από έναν πελάτη. Ο πελάτης επικοινωνείται μέσω αριθμού τηλεφώνου. Στη συνέχεια, το προϊόν αποστέλλεται στην απαιτούμενη τοποθεσία με κούριερ ή ταχυδρομείο.

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά. Το πλεονέκτημα της αγοράς στον ιστότοπο είναι ότι το προϊόν είναι έγκυρο και πρωτότυπο. Συνιστάται να αγοράσετε από την επίσημη ιστοσελίδα για να αποφύγετε τα προϊόντα απομίμησης.

Πώς να αγοράσετε Fish XXL στην Ελλάδα?

Η μέθοδος αγοράς είναι απλή. Πηγαίνετε στον επίσημο ιστότοπο. Τοποθετήστε μια παραγγελία στον ιστότοπο. Αυτό περιλαμβάνει την παροχή ονόματος, επαφών και διεύθυνσης. Η διαδικασία αγοράς στην επίσημη ιστοσελίδα είναι να συμπληρώσετε μια φόρμα παραγγελίας. Κάντε κλικ στο «ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ» και συμπληρώστε τη φόρμα στην επόμενη σελίδα.

Θα σας αποσταλεί το προϊόν σε 2 ή 3 ημέρες. Τότε μπορείτε να κρίνετε. Εάν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι, απλά στείλτε την άδεια συσκευασία του προϊόντος Fish XXL στη διεύθυνση επιστροφής και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας, δεν θα σας θέσουμε ερωτήσεις. Στη συνέχεια ο πελάτης επικοινωνείται μέσω του αριθμού τηλεφώνου και η παράδοση πραγματοποιείται μέσω κούριερ.

Τιμη του Fish XXL

Στην επίσημη ιστοσελίδα της, η νέα τιμή είναι 49 EUR. Το εμπόρευμα μειώθηκε κατά 50% από την παλιά τιμή των 98 EUR. Η παράδοση του προϊόντος γίνεται εντός 2-3 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.

Παρενέργειες του Fish XXL

Τα ψάρια XXL κατασκευάζονται κυρίως από φυσικά συστατικά που είναι ασφαλή για το ανθρώπινο σώμα. Η ουσία ΔΕΝ έχει παρενέργειες και επομένως δεν πρέπει να ανησυχείτε για μελλοντικά προβλήματα. Είναι ασφαλές να το χρησιμοποιήσετε. Το προϊόν προορίζεται να χρησιμοποιηθεί από άνδρες και γυναίκες σε όλες τις ηλικίες. Οι έγκυες γυναίκες πρέπει να συμβουλευτούν έναν γιατρό πριν από τη χρήση.

Μετά από πολλά χρόνια δοκιμών, το Fish XXL έχει αναγνωριστεί ως ασφαλές προϊόν που δεν επηρεάζει τη λειτουργία του ουρογεννητικού συστήματος. Η ταχεία επίδραση του αντικειμένου στα δόντια δίνει και εγγυάται καθαρά, τακτοποιημένα και άοσμο δόντια και στόμα. Αποτελεί τον φυσικό καθαρισμό των δοντιών. Ενισχύει τη λειτουργία των δοντιών, των ούλων και του στόματος εν γένει.

Σχολια Fish XXL κριτικες

Valery Sean, 24 χρονών

«Στις θέσεις μας, η αλιεία είναι πάντα εξαιρετική, είμαι ψαράς με την εμπειρία και ξέρω τι λέω. Ψεκάστε το δόλωμα και αρχίστε να πειράζετε τα ψάρια, η έλξη είναι τα πρώτα 20 λεπτά και το σφάλμα μπορεί να είναι αργό. Αυτή τη φορά, αλλά, έπειτα, έχεις μόνο χρόνο να βγάλεις δύο δωδεκάδες για μισή ώρα που είναι και ο κανόνας, συνιστώ σε όλους να έρθουν με έναν ενεργοποιητή για το χειμώνα.

 

Bety Keita, 30 ετών

Αγόρασα τον ενεργοποιητή ως δώρο στον σύζυγό μου. Πήγε αμέσως για να ελέγξει και λέει ότι το φάρμακο είναι απλά σούπερ, τα ψάρια τσιμπούν σαν τρελά. Με μια λέξη, δεν σπατάλησα χρήματα με αυτό το δώρο.

 

Damir Khan, 40 ετών

Χρησιμοποιώ τον ενεργοποιητή του τσιμπήματος σε εκείνους τους τόπους όπου δεν υπάρχουν πολλά ψάρια, αλλά δεν θέλω να έρθω στο σπίτι χωρίς ούτε ένα. Μπορώ να πω ότι με το Fish XXL δαγκώνουν πολύ καλά και συνεχώς!

 

Συμπέρασμα για το Fish XXL

Θέλετε ψάρια; Μην απελπίζεστε εάν τα πρώτα δέκα λεπτά του ψαρέματος δεν πιάσετε τίποτα. Μην αφήνετε το σημείο όπου το κοπάδι ψαριών έχει ήδη ερεθιστεί, σίγουρα θα είναι ακόμα εκεί. Το συμβούλιο των αλιέων στην περίπτωση αυτή μόνο – «βόμβα» την τρύπα μέχρι το τέλος. Μην επιτρέπετε την αμέλεια στην οργάνωση του τόπου αλιείας, να κάνετε ευρύχωρες τρύπες συνειδητά, να κανονίσετε τον εαυτό σας πιο άνετα. Μην ξεχάσετε να ζεσταθείτε καλά. Το σπρέυ βοηθά μόνο να πιάσει περισσότερα ψάρια με άλλες σωστές ενέργειες.

Αγορά Fish XXL με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα
 

One Response

Leave a Reply